Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala
Webbyrån Mindsnake i Uppsala utvecklar och designar Webbsystem för prisjämförelse

Webbsystem för prisjämförelse


Bläckpatron.se är en nischad prisjämförelsetjänst som fungerar som Prisjakt eller Pricerunner. På bläckpatron.se hittar du billiga bläckpatroner & toner från Sverigets största nätbutiker så du slipper jaga runt på de 10-tals olika sajter som säljer tillbehör till din skrivare.


Uppdraget


Mindsnakes uppdrag var att modernisera den befintliga webbtjänsten Bläckpatron.se med målsättningen att ligga på topposition på Google, drastiskt sänka avvisningsfrekvensen (bounce rate) och höja antalet förmedlade affärer (exit rate) samt att minska det administrativa arbetet med att hålla prisinformationen aktuell.

Lösningen


En ny och förtroendeingivande grafisk design av hemsidan gav besökarna ett bättre intryck av tjänsten vilket i sin tur ledde till att man valde att stanna kvar och använda tjänsten nästan fyra gånger oftare än tidigare. En bättre och dynamisk anpassning av innehållet gav effekt på sökmotorerna där Bläckpatron.se ligger på Googles förstasida sedan vår leverans. Genom att ta fram en lösning som automatiskt håller pris- och lageruppgifter uppdaterade lyckades vi sänka det administrativa arbetet till ett absolut minimum. Bläckpatron.se är i princip helautomatisk. Automatiken medförde även att besökaren såg att informationen på Bläckpatron.se stämde överens med informationen i de anknutna webbutikerna och fick utökat förtroende för tjänsten samt genomförde fler köp än tidigare. Kort sagt: bra business för vår kund!

"Ni har verkligen alltid en sån kanonbra förståelse för mina idéer och behov. Gillar att lösningarna är långsiktiga och skalar så bra. Bläckpatron.se har faktiskt blivit bättre än vad jag hoppats på! Som ett exempel sjönk min bounce rate från 40% till 13%  inom fyra dagarna med nya sajten."


Peter Nygårds, VD

Comparico AB

tidigare Lepeny Media AB

Mer information

Om du är intresserad av mer information kan du kontakta oss direkt eller fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig.
Skicka

Kontakta oss

Fredrik Axelsson

018-472 15 01