Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala
Mindsnake skapar webbsystem och hemsida för affiliate marketing på webbyrån i Uppsala.

Webbsystem för affiliate marketing


Modeportalen är en plattform för affiliate marketing. Affiliate marketing går ut på att samla mängder av produkter från många olika webbutiker till ett och samma ställe så du som konsument slipper jaga runt. Den som bedriver affiliate marketing tjänar pengar via s.k. kickback när konsumenten klickar sig vidare och köper från en butik.


Mindsnake Webbyrå i Uppsala har utvecklat flera plattformar för affiliate marketing. Här hittar du ett exempel på affiliate marketing med prisjämförelse.

Utmaningen


Uppdragsgivarens vision är att börja med produkter inom kläder och mode för att senare skala upp verksamheten till i princip vilka typer av produkter som helst. Men att visa upp alla typer av produkter under ett och samma varumärke passar inte så bra på dagens sökmotorstyrda marknad. Man behöver nischa sig för att bli sedd och ansedd. Dessutom vill man förstås undvika en växande administration då antalet produkter och typer av produkter ökar.

En superstructure


Vår lösning hämtar automatiskt hem produktregister från andra webbutiker och sammanställer informationen så att administratören enkelt kan välja ut delar av alla produkter och publicera dem på nischade webbsajter. Ett exempel kan vara att välja ut alla strumpor på alla webbutiker och samla dem till en nischad webbsajt som heter www.strumpor.se. Administratören kan också välja att bara visa vita strumpor på en www.vitastrumpor.se eller alla vita strumpor, t-shirts och kalsonger på www.vitaunderkläder.nu. Ett webbsystem som på detta sätt tillåter ett godtyckligt antal dynamiskt utformade webbsajter ovanpå en gemensam plattform kallas för en web superstructure.

Mer information

Om du är intresserad av mer information kan du kontakta oss direkt eller fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig.
Skicka

Kontakta oss

Fredrik Axelsson

018-472 15 01