Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala

Våra kunder

IdeaFusion


"Innan vi fick kontakt med Mindsnake hade vi sökt efter någon som kunde utveckla vår samverkansplattform i fyra år. Av alla vi träffade var det få som förstod idén och ingen som såg hur det skulle lösas. Vi var nära att ge upp men så vände allting. Mindsnake visade ett genuint engagemang och ställde alla viktiga frågor och lyssnade och lyssnade igen för att förstå våra tankar. Tillsammans ritade vi om kartan för traditionella informationsflöden och utvecklade idén till en prototyp som blev långt över våra förväntningar. Dessutom kände vi oss delaktiga och i kontroll under hela processen.

Mindsnake är professionella, innovativa, etiska och grymma som personer. Dessa egenskaper gjorde vårt samarbete med Mindsnake ovärderligt. Efter 4 år kan vår 'brain child' nu ta sina första steg. För det är vi evigt tacksamma."

IdeaFusion
Olle Geijer, Grundare

Romlid Förlag

Kungsängs Teknik

Kreativ TeknikHotell FyrislundZetterbergs


Läs mer om Zetterbegrs


Fyris Tryck AB

Norrlands Nation


Salong Amadeus
Vattholma Mekano

Marma Gård


Läs mer om lugnare lokaler

"Vi hade funderat ett tag på hur vi skulle göra för att synas bättre på nätet och komma högre upp på Google, men inte riktigt vetat hur vi skulle gå till väga. När vi sedan fick kontakt med Mindsnake som också gjort vår hemsida så tog det bara ett par veckor så var vi uppe på första sidan på Google, bla med hjälp av att dom sökordsoptimerade sidan. Vi är jättenöjda! Synd bara att vi inte gjort det tidigare."

Vattholma Mekano
Carina Björck, Medgrundare & VD


AKH / Arbetsklädshuset

Effektiv Löneservice

”Mindsnake har hjälpt oss förnya och förbättra vår hemsida. Vi hamnar alltid högt på Google när man söker efter ett tryckeri och vi får minst två-tre stycken konkreta förfrågningar via frågeformuläret på vår hemsida varje dag. För oss är det mycket och värdefullt att direkt kunna se var förfrågan kommer ifrån. Tack för att ni hjälpt till att synliggöra oss."

Fyris Tryck AB
Marie Tesséus Ling, Medgrundare & 
Johan Tesséus, Medgrundare

Kontakta oss

Om du är intresserad av mer information kan du kontakta oss direkt eller fylla i formuläret så återkommer vi till dig.
Skicka

Illerbrands Golv

Add Details

ChiptrimGarantum

SEO
Läs mer om Garantum

"Vi kan varmt rekommendera Mindsnake som samarbetspartner. Deras flexibilitet och tillförlitlighet i arbetsprocessen med vårat nya system höll en mycket hög nivå och vi kommer att fortsätta utveckla systemet tillsammans med dem."

Magnus Thor AB
Magnus Thor, Grundare & VD

Musikcentrum Öst

www.musikcentrumost.seComparico AB / bläckpatron.se


Magnus Thor AB


Uppsala Spa"Bläckpatron.se jämför priser på patroner från Sveriges största återförsäljare. All information från över 100 000 produkter och skrivare samlas automatiskt in varje dag så för oss är det viktigt att allt fungerar smidigt, pålitligt och snabbt. Därför sökte vi en webbyrå som inte bara bygger och levererar efter specifikation utan kommer med egna förslag på förbättringar och visar engagemang för vår verksamhet och våra mål. Vi har samarbetat med Mindsnake sedan 2009 och jag kan varmt rekommendera dem för dig som behöver ett webblösning du kan lita på."

bläckpatron.se
Peter Nygårds, VD

Marma Torp


Läs mer om Marma Torp


Gottsundasalongen
GK-bageriet


"Jag har länge varit på väg att skaffa en hemsida, men har aldrig riktigt kommit till avslut. När jag kom i kontakt med Mindsnake så löste sig allting på ett mycket smidigt och professionellt sätt! Innovativ och lätthanterlig teknisk design så att till och med jag kan hantera och uppdatera hemsidan själv. Mycket nöjd kund!"

Salong Amadeus
Johan Gestblom, Grundare & VD

Ekeby Städ

www.ekebystad.se
Uppsala Senioruniversitet"Mindsnake har hjälpt oss att få en hemsida som visar vårt rätta ansikte utåt till våra kunder. Dom har varit till stor hjälp både före och efter uppbyggnaden med vår hemsida och jag kan bara varmt rekommendera Mindsnake till många! Det här blev verkligen bra, det hade vi aldrig kommit på själva!"

GK-bageriet
Gunilla Sandin, VD