Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala

Webblösningar med affärsnytta


Låt oss hjälpa dig att knyta ihop ditt företags interna och externa system med webben. Du kommer att arbeta effektivare och förbättra dina affärer. Våra lösningar är alltid användarvänliga och framtidsäkrade. Har du speciella behov och krav på funktioner som andra inte klarar? Låt Mindsnake Webbyrå i Uppsala titta på det. Vi fixar det. Alltid.


Pålitlighet - Hjälpsamhet - Enkelhet - Kreativitet - Briljans

Kontakta mig


Vi utvecklar responsiva hemsidor till företag

Hemsidor

Hur ser din hemsida ut? Gör den ett bra intryck? Genererar den affärer? Får den många besökare? Mindsnake är en webbyrå som designar, utvecklar och sökmotoroptimerar hemsidor till företag som fungerar och säljer. Att förbättra dina affärer på webben är ett uppdrag vi tar på största allvar. Med Mindsnake Webbyrå i Uppsala får du en webbpartner som bidrar med det lilla extra.

Mindsnake Webbyrå utvecklar webbshopar och hemsidor. Vi finns i Uppsala.Webbshopar

Vi har stor erfarenhet av att utveckla avancerade webbshoppar. Vi designar och anpassar efter dina önskemål, exemplevis med inbyggt offertverktyg. Starta webbshop idag så får du den precis som du vill ha. Våra webbshoppar är dessutom alltid enkla att sköta, så att du kan fokusera på dina affärer. Och sälja mer.


Se ett exempel på avancerad webbshop »

Intranät är ett effektivt webblösning för sammarbete

Intranät

Samarbetar dina anställda effektivt? Tycker du att det är dyrt att administrera flera lösningar för mejl, kalendrar, kundhantering, dokumenthantering, resurshantering, säkerhet mm? För att inte tala om kostsamma uppdateringar och licenser. Vår webbyrå i Uppsala erbjuder intranät en webblösning som är framtidssäkrat, sänker dina kostnader och höjer effektiviteten. Ordentligt.


Bli synlig med sökmotoroptimeringSökmotoroptimering

När en potentiell kund till er söker efter er produkt eller tjänst på nätet använder de en sökmotor, exempelvis Google. Om er hemsida ligger långt ner i listan med sökresultat är det sannolikt att kunden hittar ett konkurrerande företag istället. Det här kan ni ändra på. Med sökmotoroptimering hamnar er hemsida högre upp i listan med sökresultat. Därmed får ni också chansen att presentera er för fler potentiella kunder.

Omvandla dina besökare till kunder med konverteringsoptimeringKonverteringsoptimering

Vad skulle det betyda om ni fick tio gånger fler förfrågningar från er hemsida? Vi utgår från fakta om hur era besökarna navigerar och interagerar med er hemsida. Vi analyserar och förändrar både innehåll och design på hemsidan så att fler och fler av besökarna väljer att ta kontakt med er och bli kund hos er. Konverteringsoptimering omvandlar besökare på er hemsida till kunder.

Vi utvecklar webblösningar för affilate marketing.Affiliate marketing

Jobbar du med affiliate marketing och söker en ekonomiskt lukrativ lösning? Vi erbjuder helautomatiska, förtroendeingivande och superkonverterande webblösningar för affiliate marketing. Med minimal administration.


Webbyrån utvecklar webblösningar med avancerade bemanningsverktygBemanningsverktyg

Gör din bemanningsverksamhet lönsam genom att låta alla inblandade parter vara med och bidra i processen! Arbetstagare vill ha så många uppdrag som möjligt och arbetsgivare vill snabb fylla sina vakanser. Genom att kanalisera dessa incitament har vi lyckats utveckla en webblösning som bland anat skapat en marknadsledare inom sin bransch. Testa oss. Låt oss höra ditt "wow"!

Mindsnake Webbyrå i Uppsala utvecklar webblösningar för webbsystem och säljverktyg för värdepappershandel.Värdepappershandel

Söker du webblösning för skräddarsytt webbaserat säljverktyg som accelererar din värdepappershandel? Tala med oss. Genom att löpande samla in och distribuera information om varje enskild investering har vi skapat en samarbetsplats där alla parter hålls uppdaterade och kan bidra i affärsprocessen. Din affärsverksamhet blir värdefullare. Helt enkelt.

Se ett exempel på webbsystem för värdepappershandel »

Webbyrån skapar webblösningar för prisjämförelsesajter.Prisjämförelsesajter

Låt oss titta på din prisjämförelsesajt. Och minska din administration med vår webblösning, där produktregistret med lagerstatus och kompatibilitet uppdateras och katalogifieras automatisk med information från nätbutikernas hemsidor, är mycket eftertraktad. Vi har gjort det förut. Och kan göra det igen."Mindsnake har hjälpt oss att få en hemsida som visar vårt rätta ansikte utåt till våra kunder. Dom har varit till stor hjälp både före och efter uppbyggnaden med vår hemsida och jag kan bara varmt rekommendera Mindsnake till många!"

"Det här blev verkligen bra, det hade vi aldrig kommit på själva!"

GK-bageriet
Gunilla Sandin, VD

"Gitarrfestivalen samarbetar med webbyrån Mindsnake kring vår nya hemsida. Hittills han vi hunnit göra en förstudie där våra kunder/användare har blivit intervjuade för att kunna avgränsa prioriteringarna inför byggandet av vår nya hemsida. Vi ser detta led i arbetsprocessen som grundläggande för att kunna få en kundvänlig webbsajt. Vi är mycket nöjda med hur Mindsnake lägger upp arbetet för lyckad resultat."

Uppsala Internationella Gitarrfestival
Klaus Pontvik, Festivalchef

"Vi kan varmt rekommendera Mindsnake som samarbetspartner. Deras flexibilitet och tillförlitlighet i arbetsprocessen med vårat nya system höll en mycket hög nivå och vi kommer att fortsätta utveckla systemet tillsammans med dem."

Magnus Thor AB
Magnus Thor, Grundare & VD

Behöver du hjälp?

Du kan kontakta oss direkt på telefon 018 - 472 15 00
eller fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig.
Skicka

Kontakta oss


Fredrik Axelsson

018-472 15 01