Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala


Skydda din hemsida med SSL-certifikat


Säkerhet spelar roll. Frågan om säkerhet och personlig integritet blir allt viktigare i samhället. De negativa konsekvenserna för den som väljer bort säkerhet ökar ständigt. När det gäller hemsidor är informationen som skickas mellan servern och webbläsaren normalt oskyddad. Det inkluderar text och bild på hemsidan men också det besökare skriver i formulär - inklusive eventuella inloggningsuppgifter. Utan SSL-certifikat kan en tredjepart avläsa informationen med uppenbara risker för besökaren. Förutom säkerhetsrisken finns ett annat starkt argument för att skaffa en säker hemsida. Google placerar nämligen osäkra hemsidor längre ner i sökresultaten.

Låt hemsidan visa att du tänker på säkerhet


Bristande säkerhet syns tydligt. Alla webbläsare gör det idag uppenbart för dina besökare om din hemsida är säker eller inte. Om hemsidan visas som säker eller inte är kan uppfattas som en tydlig signal om hur ett företag ser på säkerhet och att skydda besökare och kunders information i allmänhet.

Är en hemsida från Mindsnake osäker?


Hemsidor från Mindsnake är inte osäkra. Tvärtom. Med en hemsida från Mindsnake har du alltid en grundsäkerhet genom att vi bland annat tar daglig backup av ditt data och att du loggar in via en speciell och säker undersida så att ingen tredjepart kan avläsa ditt lösenord. Men för att skydda innehållet på din hemsida från att avläsas av tredjepart när det förs från våra servrar, över internet och fram till webbläsaren krävs särskild säkerhet - oavsett vem som gjort din hemsida.


Skaffa säker hemsida idag


Det är enkelt att göra din hemsida säker. För att skydda informationen på din hemsida och dina besökare samt slippa bli nedpetad i sökresultaten behöver du ett SSL-certifikat. Beställ det alternativ som passar er bäst i formuläret nedan.


Vi sköter allt arbete


Du behöver inte tänka på någonging sköter om att skapa, installera och förnya SSL-certifikaten åt er.


Nya lägre priser inför 2020

SSL Minimal

99 kr / mån*

(tidigare 249 kr/mån)

Bekräftar domänägarskap, förbättrar ranking i sökmotorer och skyddar all trafik till er hemsida från hackare med SHA-2- och 2048-bitars kryptering.

SSL Business

199 kr / mån*

(tidigare 349 kr/mån)

Bekräftar domänägarskap, certifikatet är verifierat att verkligen tillhör ert företag (OV), förbättrar ranking i sökmotorer och skyddar all trafik till er hemsida från hackare med SHA-2- och 2048-bitars kryptering.

SSL Premium

399 kr / mån*

(tidigare 599 kr/mån)

Bekräftar domänägarskap, certifikatet är verifierat att verkligen tillhör ert företag genom en mer omfattande granskningsprocess (EV) som visas med ett grönt adressfält i webbläsaren, förbättrar ranking i sökmotorer och skyddar all trafik till er hemsida från hackare med SHA-2- och 2048-bitars kryptering.
 


Beställ här


Fyll i och skicka iväg formuläret här nedanför så sköter vi resten

Välj det alternativ som passar er bäst:

Gör min hemsida säker
* Samtliga priser är exklusive moms, och gäller vid årsvis fakturering