Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala


En affärsorienterad webbyrå i Uppsala


Mindsnake Webbyrå vet att affärer i första hand handlar om annat än teknik, hemsida och webbsystem. Men rätt teknik använd på rätt sätt kan betyda skillnaden mellan bärande och briljant. Vi hjälper företag som vill bli framgångsrika genom att forma innovativ & framtidssäker webbteknik kring deras affärsidé.

Historia

Mindsnake Webbyrå grundades sommaren 1995 som en multimediabyrå. Då producerade vi grafisk design och musik för bland annat radioreklam. 1996 fick vi vårt första hemsideuppdrag från Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Sedan dess har det som bekant hänt en del med webben. Från att ha varit något som mest liknade en visuell telefonsvarare har internet blivit en kritisk del av samhällets infrastruktur. Det har också blivit en primär kanal för att bli synlig för kunderna.

Passion

För oss som varit med från början har det varit en fascinerande resa men vi tror det häftigaste fortfarande ligger framför oss. Internet är på väg att ta över all typ av kommunikation. Traditionell kommunikation som brev, telefoni och TV är redan i princip absorberade av webbtjänster och dessutom har helt nya sätt och möjligheter att kommunicera dykt upp. Inte en dag går förbi utan att vi fascineras av utvecklingen. Och det kliar rejält i fingrarna, för vi vill fortsätta att ligga i framkant och vara med och driva utvecklingen.

Affärsidé

Affärsutvecklande webb


Mindsnake utvecklar hemsidor och skräddarsydda webblösningar med mätbara affärsvärden, stora anpassningsmöjligheter och en inneboende växtkraft. Webblösningar med en framtid, helt enkelt.


Vision

100-årskalas


Vår vision är att bli den första IT-leverantören i världen som har hållit en affärskritisk IT-lösning igång i över 100 år. Fyra generationer av krav från omvärld, ägare, företagsledare och anställda. Bring it on.Mission

Förenkla allt


Vår mission är att utveckla innovativa IT-lösningar som inte behöver startas om, bytas ut eller byggas om från grunden. Vägen vi valt är en formbar underliggande arkitektur och teknik i konstant och tyst evolution.


Kärnvärden

Hjärta & hjärna


Som kund känner du att vi är genuint engagerade i det du vill åstadkomma. Uppfinnarkulturen på kontoret blir möjligheter för din verksamhet. När uppdraget är genomfört har du hittat en webbyrå som verkligen bryr sig om hur det går för dig.