Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala

Intranät för effektivt samarbete


Samarbetar dina anställda effektivt? Tycker du att det är dyrt att administrera flera lösningar för mejl, kalendrar, kundhantering, dokumenthantering, resurshantering, säkerhet mm? För att inte tala om kostsamma uppdateringar och licenser. Vår webbyrå i Uppsala erbjuder ett framtidssäkrat webbaserat system som sänker dina kostnader och höjer effektiviteten. Ordentligt.

Vi är effektiva. Alltid.

Kontakta mig

Webbyrån i Uppsala som utvecklar Intranät.

Mejl och meddelanden


Här samlas all kommunikation på ett ställe. In och utgående mejl, påminnelser från kalendern, interna meddelanden, exempelvis diskussioner kring ett projekt mm.Vi utvecklar hemsidor, intranät, webbsystem och SEO. Vi finns i Uppsala

Kalender


Här samlas alla företagets kalendrar till ett ställe. Under Kalender sköts och visas din egen, dina kollegors, företagets, projektets, arbetsgruppens planering mm.

Mindsnake Webbyrå i Uppsala

Att-göra-lista


Här samlas alla dina att-göra-uppgifter till ett ställe. Dra och släpp en uppgift över kalendern för att planera in arbete med den. Nu ser du både i kalendern och i uppgiften när och vad du planerat in att jobba med. Mät och logga din tid när du arbetar i projekt mm.


Intranät hjälper erat företag. Kom till oss på webbyrån i Uppsala så hjälper vi er.

Kontakter


Här samlas kontaktuppgifter till kunder, leverantörer, partners och kollegor till ett och samma ställe. Dela kontakter med dina kollegor. Modernt och organiskt innehåll. Obegränsat antal mejlpostadresser och möjlighet att sätta egenformulerade etiketter, exempelvis "sommarstugetelefonen" på en kontakt.


Samla all kunhantering på intranätet. Webbyrån i Uppsala hjälper er.

Kundhantering (CRM)


Samla all information, arbetsplanering och kommunikation med kunderna till ett ställe. Läs på, kontakta, anteckna, planera, följ upp, ta ut statistik från ditt kundarbete. Sätt status på kundrelationen mm.

Webbyrån utvecklar intranät. Blandannat dokumenthantering

Dokumenthantering


Pensionerar din gamla filserver. Intuitivt gränssnitt för versionshantering, dela dokument med kollegor (eller ha privata dokument). Webbaserat dokumentformat. Sätt obegränsat antal sökbara taggar på dokumentet så att du alltid hittar det mm.

Webbyrån skapar intranät som hjälper er att ha koll på företagets resurser. Vi finns i Uppsala

Resursdelning


Ha koll på alla företagets resurser. Boka projektor, mötesrum, p-plats mm. Lika enkelt som ett "klick-dra-släpp".

Mindsnake är en webbyrå i Uppsala som har lång erfarenhet av webblösningar och intranät.

Användarhantering


Skapa, redigera och hantera användarkonton (namn, användarnamn, lösenord) samt hantera och dela ut dynamiska intuitiva behörighetsnivåer.

Webbyrån i Uppsala

Säkerhetshantering


Ha koll på systemacessen, vem har loggat in, hur många misslyckade inloggningsförsök har gjorts mm.

Mindsnake Webbyrå kan specialanpassa intranät efter kundens behov.

Specialanpassningar


Önskar du integrera med delar av ditt befintliga IT-system? Vi skräddarsyr systemet för dina affärskrav. Vi har leverarat integrerade lösningar och kundnöjdhet till stora finansbolag och redovisningföretag.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss direkt på telefon 018 - 472 15 00
eller fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig.
Skicka

Fredrik Axelsson

018-472 15 01
fredriko@omindsnake.com