Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala

Köpa hemsida till företag


Vill du ha en hemsida som gör ett bra intryck, genererar affärer och får besökare? Mindsnake är en webbyrå som designar, utvecklar och sökmotoroptimerar hemsidor till företag som fungerar och säljer. Att förbättra dina affärer på webben är ett uppdrag vi tar på största allvar. Med Mindsnake Webbyrå i Uppsala får du en webbpartner som bidrar med det lilla extra.


Pålitlighet - Hjälpsamhet - Enkelhet - Kreativitet - Briljans

Kontakta mig

Köpa hemsida till företag med responsive designResponsiv design


Fler och fler surfar med sina mobiler och surfplattor vilket ställer helt nya krav på din hemsida avseende design och tillgänglighet. Alla våra hemsidor till företag utvecklas med responsiv design och ser lika bra ut i mobilen, surfplattan och datorn.

Köpa hemsida till företag med publiceringsverktyg som är lätt att använda

Publiceringsverktyg / CMS


Med vårt lättanvända publiceringsverktyg håller du din hemsida uppdaterad och snygg. Du skriver text, lägger in bilder och bygger dina egna kontaktformulär på hemsidan med en enkelhet som inte finns någon annanstans.

Köpa hemsida till företag där vi hjälper dig med grafisk design

Grafisk design


Du får bara en chans att göra ett gott intryck. Och bra design säljer alltid. Vår webbyrå lyssnar på dina önskemål och hjälper dig att ta fram en snygg, lättnavigerad och säljande design till din hemsida som gör dina kunder, partners och personal stolta. Det är en investering som lönar sig.

När du köper en hemsida till ditt företag så kan vi hjälpa dig ta fram säljande texter

Textbearbetning


En bra och genombearbetad text på er hemsida ger ett gott intryck och säljer. Men kan vara riktigt svår att ta fram. Låt oss hjälpa dig. Vi ser över dina texter och gör dem tydliga och klara för alla som läser. Vi tar givetvis hänsyn till både vem som läser (kund, press, investerare med flera) och hur de läser (via mobil, surfplatta eller dator).

Webbyrån samarbetar med de bästa fotograferna och videoproducenterna. Så du kan få en innehållsrik hemsida till företag.

Bild- och videoproduktion


Bra bilder hjälper dig att sälja ditt budskap. En välproducerad video ger ett professionellt intryck och är ett pedagogiskt sätt att beskriva dina tjänster och produkter. Vi samarbetar med de bästa fotograferna och videoproducenterna.

Köpa hemsida där vi tar hand om driftenWebbhotell


Vi vet att du vill fokusera på att göra bra affärer. Därför tar vi även hand om driften (webbhotell & hosting) av din hemsida. Vår driftlösning är valfri, så har du en egen hostinglösning som du vill behålla, så jobbar vi med den.

Köper du hemsida hos oss så får du alltid som kund personlig support. Personlig support


Hos oss på Mindsnake Webbyrå i Uppsala får du alltid snabb och personlig support när du behöver det. Lyft luren eller skicka ett mejl så ser vi till att du snabbt kommer vidare i ditt projekt.

Köpa hemsida till företag med specialanpassade webblösningarSpecialanpassade webblösningar


Har ditt företag speciella behov? Önskar du integrera webben med dina interna/externa system för att få ett bättre affärsflöde? Låt oss hjälpa dig. Vi har utvecklat lösningar för stora redovisningbyråer och finansbolag. Vi vet vad som krävs och vi har kompetensen. Läs mer om specialanpassade webblösningar.
Webbyrån hjälper dig med sökmotoroptimering / SEO av din hemsida, vi finns i Uppsala.

Sökmotoroptimering / SEO


Får du inga träffar på din hemsida? Är det ingen som tar kontakt med dig? Vi hjälper dig att analysera problemen och kommer med konkreta förslag på åtgärder. Läs mer om sökmotoroptimering."Alltid service-minded och ett mycket trevligt bemötande. Ni förstod precis vad vi behövde och levererade en riktigt bra hemsida. Ni var verkligen flexibla under arbetet med hemsidan som när vi fick vara med och tycka till och hela tiden styra. Ni stressade aldrig fram något beslut"

Falestam Markis & Bygg
Marie Falestam, 
Medgrundare & Delägare

"Jag har länge varit på väg att skaffa en hemsida, men har aldrig riktigt kommit till avslut. När jag kom i kontakt med Mindsnake så löste sig allting på ett mycket smidigt och professionellt sätt! Innovativ och lätthanterlig teknisk design så att till och med jag kan hantera och uppdatera hemsidan själv. Mycket nöjd kund!"

Salong Amadeus
Johan Gestblom, Grundare & VD

"Ni har alltid lyssnat och gjort de ändringar jag behövt. Alltid service-minded och ett mycket trevligt bemötande"

ACRand
Ann-Charlotte Rand, 
Grundare & VD


Behöver du hjälp?

Om du är intresserad av mer information kan du kontakta oss eller fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig.
Skicka

Kontakta oss

Fredrik Axelsson hjälper dih att skapa en hemsida till företag

Fredrik Axelsson

018-472 15 01