Ring oss: 018 - 472 15 00
Mindsnake webbyrå i Uppsala
Webbyrån utvecklar hemsidor med avancerad webbshop, vi finns i Uppsala.

Hemsida med avancerad webbshop


Arbetsklädshuset AKH är ett familjeföretag grundadat 1889 som erbjuder arbetskläder, skyddsskor och profilkläder. AKH har idag fem butiker och en avancerad webbutik.


Det är alltid roligt med utmaningar och vårt samarbete med AKH tog sin början i ett önskemål som den tidigare webbleverantören inte kunde infria. Mindsnake Webbyrå har sedan den första kontakten etablerades upplevt ett stadigt växande förtroende och verkar nu som strategisk partner och rådgivare i frågor som rör satsningar på affärsdrivande webbteknik.

Utmaningen


AKH vill vara det självklara valet för företag och professionella yrkesmän som ställer höga krav på kvalitet och söker ett brett utbud av yrkeskläder. Att vara bäst i klassen kräver lyhördhet inför både den egna personalens och kundernas behov. Men det räcker inte att lyssna, man måste förstå och omsätta önskemålen i praktiken också. Och vill man verkligen lyckas krävs att vara redo för kommande krav och omständigheter som är okända idag.

Uppdraget


Mindsnake Webbyrå genomförde en serie workshops, intervjuer och andra övningar tillsammans med AKHs personal. Bland momenten ingick bland annat en översyn av de interna arbetsprocesserna, önskemål om integrering med andra system samt kundanpassad prissättning av artiklar. Resultatet presenterades i en kravspecifikation där de övergripande kraven var:
  • Användarvänlig - enkel och snabb att både administrera och handla i
  • Framtidssäker - från grunden byggd med tanke på framtida okända krav
Efter förstudien vidgades Mindsnakes  uppdrag till att utveckla en första version av webbshoppen utifrån de krav som hade högst prioritet. I den första versionen återfinns bland annat självständig hantering av produkt-, kund- och orderregister samt ett intuitivt och smidigt sätt att erbjuda kunderna unika kundanpassade webbshoppar (shop-in-shop).

Kontakta oss

Du kan kontakta oss direkt på telefon 018 - 472 15 00
eller fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig.
Skicka

Fredrik Axelsson

018-472 15 01